Affiliate Marketing Bonus Pack

  • Home
  • /
  • Affiliate Marketing Bonus Pack

Hey toekomstig ondernemer! 

Wat vet dat je van plan bent om met affiliate marketing aan de slag te gaan.

Om je direct een super start te geven, heb ik een pakket samengesteld.

Dit pakket zijn cursussen en e-boeken die ik des tijds gevolgd heb om mijn skills te verhogen.

Ja, normaal kost dit dus best wel wat centen!

Maar, omdat jij ervoor kiest om de affiliate marketing revolutie aan te schaffen via een link op deze website krijg je dit van mij cadeau 😉

Ik wil namelijk zo veel mogelijk mensen helpen en weet ook waar beginners tegen aanlopen bij affiliate marketing.

Dit zijn cursussen en e-boeken van Amerikaanse marketeers. Vaak het beste van het beste, maar soms wat lastig voor sommige mensen die totaal geen Engels kunnen.

LET OP! Dit zijn bonussen die je ALLEEN van mij krijgt. Wees vrij om op andere websites te kijken of dit ook het geval is. Ik kan je verzekeren dat ik hier 100% uniek in ben en dat je een ongelooflijke waarde GRATIS krijgt!

Wat Moet Je Doen Om Deze Bonussen Te Ontvangen?

Bijna niks! Ik vraag een aantal dingen van je. Dit kost je verder helemaal niks, alleen 5 minuten van je tijd.

  1. Abonneer op mijn YouTube kanaal.
  2. Koop de affiliate marketing revolutie via deze link. Maak vervolgens een screenshot van de aankoopbevestiging en mail deze naar corne@degeldwolf.nl.
  3. Vanaf dat moment krijg je binnen 24 uur de cursussen opgestuurd. Ik controleer de bestelbevestiging en check of je geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal. Meestal ontvang je de bonussen na enkele uren als alles klopt!

Bonus 1 - Commission Blueprint (€129,99)

In deze bonus leer je aan de hand van 8 modules hoe je jouw commissies direct door het dan kan laten schieten. Bij de meeste beginnend affiliate marketeers duurt het zo'n 6-12 maanden voor ze een eerste commissie ontvangen. Bij mij was dit binnen 2 maanden, mede door deze cursus.

commission-blueprint-bonus-1

Bonus 2 - Internet Business Startup Kit (€129,99)

Dit e-book geeft je alle informatie om een goede en sterke internet business op te starten. Als je werkt vanuit een solide basis dan gaat alles een stuk sneller.

internet-business-startup-kit-bonus-2

Bonus 3 - Better E-mailmarketing (€199,99)

E-mailmarketing is voor de meeste mensen een ver van hun bed show, terwijl je juist met je mailinglijst het meeste geld kunt verdienen als online marketeer. In dit pakket leer je van A tot Z hoe je hier een meester in word.

Better-Email-Marketing-bonus-3

Bonus 4 - 21 Methods For Finding Blog Topics (€39,99)

Constant week in en week uit onderwerpen vinden om over te schrijven is een lastige taak. Zeker als je niet zo creatief bent. In deze cursus leer je 21 verschillende methodes die je kunt gebruiken om ALTIJD een onderwerp te hebben om over te schrijven.

Methods-for-Finding-Blogging-Ideas-bonus-4

Bonus 5 - Facebook Monetization Strategies (€89,95)

Facebook kun je ook heel goed inzetten voor affiliate marketing. In deze cursus ga je leren hoe je dit doet en wat je nog meer met Facebook kunt doen om geld te verdienen.

FBMonetizationStrategies

Bonus 6 - Social Media Marketing Boost (€69,95)

Social media marketing is cruciaal als het gaat om een groot publiek en bereik. Om er achter te komen hoe je dit effectief toepast krijg je deze videocursus en daarnaast een aantal bonus artikelen.

social-media-marketing-boost-bonus-6

Bonus 7 - Make Money With Embarrasing Niches (€49,95)

Een niche is een segment van de markt, een klein deel. De meeste mensen kiezen niches uit zoals: sport, gezondheid, elektronica etc. Niches die mega veel concurrentie hebben en waar je dus gegarandeerd niet slaagt. In deze bonus leer je welke niches onwijs winstgevend zijn, omdat niemand hier aan denkt!

Make Money with Embarrassing Niches

Bonus 8 - Online Business Plan (€125,-)

De meeste ondernemers zijn super enthousiast en willen zo snel mogelijk beginnen. Zonder business plan... Geen goede start! Met deze cursus leer je hoe je voor jezelf een sterk business plan schrijft dat altijd een rode draad zal zijn!

Online Business Plan

Bonus 9 - Succes Habits (€99,-)

Wat ik altijd erg belangrijk vind, is dat je de juiste mindset hebt. Zonder goede mindset zul je niet succesvol worden. Dat is een feit en altijd weer bewezen. Dit is een cursus waardoor je een mindset switch gaat krijgen. Je leert de gewoontes van succes.

succes-habits

Bonus 10 - WordPress Fasttrack (€149,-)

Aan de hand van 12 modules leer je alle fijne kneepjes van WordPress. Ook 'geheime' aspecten die maar weinig mensen weten. Absoluut een waardevolle toevoeging aan dit pakket.

wordpress-fast-track

Bonus 11 - WordPress Plug-in Builder (€299,-)

Vaak vond ik niet de juiste plug-ins. Het waren altijd precies van die 'net niet' programma's. Om ervoor te zorgen dat je de perfecte plug-ins op je website hebt kun je het zelf bouwen met deze software. Je hebt hier geen technische kennis of ervaring voor nodig. Het is een simpel programma!

wp-plugin-builder